Dick Vuijk -Burgerraadslid

Dick is lid van Breda'97 vanaf de oprichting in 1996 en is wooachtig in Ulvenhout.

Hij is jarenlang actif geweest in de Bredase gemeenteraad, eerst als commissielid en daarna als raadslid.

Na zijn afscheid als raadslid is Dick altijd actief gebeleven in de partij. Vaak was hij het historisch geheugen die de huidig fractie ondersteunt. 

Tevens is Dick betrokken bij de gesprekken om te komen tot een nieuwe lokale partij in Breda.

Marcel van der Mast - Burgerraadslid

Marcel 200

Marcel is geboren in Bavel en nu woonachtig in Breda (Hoge Vucht). 

Marcel is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Hij  heeft samen met zijn vrouw 5 jaar geleden Club Kruimel gestart waar kleding en speelgoed wordt weggegeven aan kinderen met een beperking. Marcel heeft 20 jaar in de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt. en is  nu werkzaam bij woningbouwvereniging Allee Wonen in Roosendaal.

 

Stuur Marcel een bericht

Jos van Etten - Burgerraadslid

Ik woon met mijn vrouw Han in Ulvenhout. Onze kinderen (volgens mijn wijlen schoonvader) 2 met en een zonder, zijn al jaren het huis uit en we hebben een kleindochter.
Mijn vrouw vindt dat ik hoofd huishouding ben sinds ik met vervroegd pensioen ben gegaan. Ik vind dat een beetje teveel eer.

Mijn vroegere leidinggevende vond dat ik heel slecht politiek onderlegd was als ik weer eens niet deed en dacht zoals hij wilde dat het moest.
Vandaar ben ik toen ik stopte met werken in 2013 aan de slag gegaan als commissielid voor Breda ’97. En, ik ben tot de conclusie gekomen dat mijn sterkste kant niet ligt in het politiek correct denken. Ik heb moeite met dingen te zeggen die ik niet meen omdat het politiek beter uit komt. Gelukkig heb ik dit probleem niet bij Breda ’97. Dat komt ook omdat ik al sinds de oprichting, waarbij ik betrokken was, nauw bij deze partij betrokken ben. Sinds 2002 ben ik penningmeester van de partij.
Ik denk dat de burgers, verenigingen, stichtingen, ondernemers en gemeentelijke organisatie de gemeente vormen en de gemeente er dus is voor de burger en niet andersom. Zij zorgen samen voor een leuke, gezellige, sociale en goed georganiseerde gemeente. Vrijwilligers zijn de smeerolie voor de buurt, buurt en dorp. Zonder hen geen mantelzorg, sportvereniging, cultuurvereniging, carnaval, jazzfestival etc… De gemeentelijke organisatie is in mijn ogen dan ook ondersteunend, faciliterend en denkt mee. Subsidies kunnen hierbij helpen de doelen van de verenigingen en gemeente te bereiken.


Ik ben ook een vrijwilliger. Zo ben ik:
- Penningmeester van SCC de Pekhoeve het dorpshuis in Ulvenhout.
- Penningmeester van Lutoban, een stichting die tot doel heeft basisscholen te ondersteunen in de Filipijnen.
- Penningmeester Breda ’97,
- organisator van het sauwelen in het Bosuilendorp.
- kassier bij de tweejaarlijkse vlooienmarkt in Ulvenhout.
- En vroeger was ik ook nog organisator van een jeugdsoos, penningmeester van een vriendenvoetbalclub, jeugdleider bij UVV etc.
Voor mijn vrijwilligerswerk heb ik in 2010 een lintje gekregen

 

Peter Vissers - Raadslid

PeterIk ben geboren en getogen in Breda. Met een kleine onderbreking voor mijn militaire dienstplicht en studie verkeerskunde.
Ik heb altijd met veel plezier bijna 20 jaar gewoond in de Belcrum, waar ik het wonen altijd heb ervaren als een dorpje in de stad.
In de Belcrum ben ik actief geweest als bestuurslid van het huidige Belcrumhuis (wijk/buurt accommodatie) en in diverse activiteiten rondom de viering van 400 jaar Belcrum. Sinds eind 2015 woon ik in Teteringen samen met mijn vrouw Miriam en mijn twee kinderen Lin en Boaz.

Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam voor de gemeente Dordrecht als parkeermanager. Na een reorganisatie in 2016 richt ik mij nu minder op de operationele kant van het parkeren en meer op het kaderstellende parkeerbeleid als Stategisch beleidsadviseur parkeren voor de gemeente Dordrecht.

Daarnaast vervul ik onderstaande functies - taken:

- Keurmeester van parkeergarages voor de ESPA vanuit de VEXPAN

Lees meer...

Peter Vissers

Teteringen

Fractievoorzitter-raadslid

Jos van Etten

Ulvenhout

Burgerraadslid

Dick Vuijk

Ulvenhout

Burgerraadslid

Marcel van der Mast

Hoge Vucht

Burgerraadslid

Ad Figiel

Haagse Beemden

Fractiemedewerker

 

Copyright Breda Beslist 2020