Breda'97 gaat samen met BOB en Volmondig Ja samen een nieuwe lokale partij starten

Persbericht

Breda, 8 januari 2020


Breda’97, BOB en Volmondig JA slaan de handen ineen.
In maart 2022 zijn de Gemeenteraadsverkiezingen in Breda. Breda’97, BOB en Volmondig JA hebben elkaar gevonden en gaan samenwerken om tot de oprichting van een nieuwe grote lokale beweging te komen.


Waarom een nieuwe grote lokale beweging?
Het oude democratische systeem is failliet en de huidige partijpolitiek in onze gemeente staat de burgers in de weg. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om Breda nog transparant en democratisch te besturen. Ronduit frustrerend voor wie op democratische wijze politiek wil bedrijven.


Zo kan het niet langer. Zo willen we het niet meer! Het belang van Breda en daarbinnen de (identiteit van) wijken en dorpen staat voorop. Lokaal vóór landelijk. Altijd het beste voor stad en inwoners.


Op zaterdag 18 januari 2020 is er, van 10.00 – 12.00 uur in Zaal Vianden Viandenlaan 3-5 Breda, een openbare informatiebijeenkomst. Inloop vanaf 09.30 uur.

Alle Bredanaars die zich verbonden voelen met hun stad, hun dorp, wijk of buurt zijn welkom. We geven uitleg over onze beweegredenen, gaan met de aanwezigen in gesprek en vragen mensen die geïnteresseerd zijn om input en om zich bij ons aan te sluiten.

Artikel BNdeStem

Peter Vissers

Teteringen

Fractievoorzitter-raadslid

Jos van Etten

Ulvenhout

Burgerraadslid

Dick Vuijk

Ulvenhout

Burgerraadslid

Marcel van der Mast

Hoge Vucht

Burgerraadslid

Ad Figiel

Haagse Beemden

Fractiemedewerker

 

Copyright Breda Beslist 2020