Breda '97 Lokaal Sterk

  
  

Patrick Schrauwen

Patrick 200

Patrick woont al 25 jaar in Breda. Hij is getrouwd, heeft 2 kinderen en woont in de historische fabriekswijk de Belcrum. Breda is voor hem de mooiste, meest historische en leukste stad in het Zuiden. Hij is tevens supporter van NAC.

Hij heeft zijn Bachelor diploma behaald aan de H.E.AO. in Breda en is werkzaam als Business Manager bij Kärcher Center Rhowax in Dordrecht.

Patrick doet veel aan vrijwilligers werk en organiseert en neemt actief deel aan veel evenementen in de wijk.  Bovendien heeft hij ervoor gezorgd dat de Backer en Rueb hallen voor de toekomst behouden blijven. Hiernaast zet hij zich in voor RKVV Jeka als lid van de sponsorcommissie en als coach en trainer van het elftal van zijn zoon. Dit omdat hij belangrijk vindt om ook vrijwillig een steentje bij te dragen aan de maatschappij. 

Zijn grootste kracht ligt in contact leggen met mensen en dat komt goed van pas in zijn werk en zijn vrijwilligerswerk. Hierbij is het hoofddoel altijd het verbinden van mensen. Immers, als we samen werken/leven creëren we een prettige leef-, woon- en werkomgeving! 

 

 

footer peterfooter Josfooter marcelfooter Mariekefooter Violafooter Patrickfooter adfooter Thomfooter Dick

Copyright Breda'97 2017