Breda '97 Lokaal Sterk

  
  

Viola de Bruijn

viola 200Ik ben geboren in Bergen op Zoom en opgegroeid in Chaam. Sinds 11 jaar woon ik in Breda waarvan 4 jaar in Westerpark en sinds 7 jaar in Brabantpark.

Ik voel me als sinds mijn kinderjaren erg verbonden met gemeente Breda. Op de middelbare school, het Onze Lieve Vrouwelyceum , heb ik een prachtige tijd gehad. In 2005 heb ik mijn Bachelor diploma behaald aan de NHTV in Breda.
In mijn dagelijkse leven werk ik als Business Development Manager Payments bij CM Payments, onderdeel van de CM Groep in Breda. Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk door de leuke klantcontacten en fijne collega's.

Naast mijn werk en politiek heb ik een sterke passie voor onderwijs. Ik ben sinds 2009 extern gecommitteerde bij de NHTV en momenteel geef ik regelmatig gastcolleges op de NHTV en Avans Hogeschool. Ik neem studenten mee in mijn werkervaring en wil hun vooral laten voelen hoe mooi het salesvak is door praktijksituaties te bespreken.

Viola staat op nummer 5 op de kandidatenlijst.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als Senior Account Manager decentrale overheid bij CM Telecom in Breda. CM is specialist in mobiele interactie en transactie zoals messaging (SMS, Push, Chat), Mobile Payments, Voice en Mobile App Development. Sales en politiek hebben meer raakvlakken dan je denkt wat ook merkbaar is bij debattrainingen. Immers wil je zowel in Sales als in een debat je standpunt onderbouwen waardoor een ander in je standpunt en in jou gelooft.

Ik heb naast mijn werk en politiek een sterke passie voor onderwijs. Ik ben 5 jaar extern gecommitteerde geweest bij de NHTV en momenteel geef ik regelmatig gastcolleges op de NHTV. Sinds november 2014 ben ik gastspreker op Avans Hogeschool voor de studierichting Commerciƫle Economie en Small Business en Retail Management. Ik neem studenten mee in mijn werkervaring en wil hun vooral laten voelen hoe mooi het salesvak is door praktijksituaties te bespreken en door kennis over commerciƫle vaardigheden en communicatie over te brengen.

 Viola stat nummer 5 op de kandidatenlijstr

Stuur Viola een bericht

Telefoon 06 55776373

footer peterfooter Josfooter marcelfooter Mariekefooter Violafooter Patrickfooter adfooter Thomfooter Dick

Copyright Breda'97 2017