Breda '97 Lokaal Sterk

  
  

Peter Vissers is lijsttrekker voor Breda’97 voor de komende verkiezingen

Peter

De leden van Breda’97 hebben tijdens de algemene ledenvergadering van Breda'97 de lijsttrekker en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 vastgesteld.
Tevens is het verkiezingsprogramma vastgesteld. Hierin worden Inhoudelijke kennis en 21 jaar ervaring lokale politiek van Breda'97 samengevoegd tot een nieuw programma.

Breda'97 presenteert dan ook met trots Peter Vissers tot lijsttrekker voor de verkiezingen op 21 maart 2018. Peter was van 2014 tot mei 2017 commissielid en is sinds mei 2017 raadslid en fractievoorzitter voor Breda’97. Hij is 50 jaar oud, is enkele jaren terug verhuisd van de Belcrum naar Teteringen. Peter is getrouwd en heeft twee kinderen.


Hij werkt bij de gemeente Dordrecht en heeft zijn sporen in het vrijwilligerswerk verdiend als o.a. bestuurslid van het buurthuis in de Belcrum.

Gelijktijdig met de benoeming van Peter is ook de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 vastgesteld. De burgerraadsleden Jos van Etten, Marcel van der Mast en Marieke van Yperen staan op de plaatsen 2 tot en met 4. De lijst bevat bekende gezichten en nieuw talent uit alle dorpen en vele wijken. Breda’97 is hierdoor een partij voor heel Breda.

Jos van Etten feliciteert Viola de Bruijn als nieuwe bestuursvoorzitter van Breda’97

De leden hebben tevens Viola De Bruijn gekozen als nieuwe voorzitter van het bestuur van Breda’97. Zij volgt zij Pieter van Yperen op. Viola was van 2014 tot mei commissielid en raadslid van Breda’97 


Zowel Fractie als bestuur danken Dick Vuijk voor het tijdelijk waarnemen van deze functie.

Onze kandidaten brengen brede maatschappelijke ervaring en betrokkenheid met zich mee, op verschillende plekken in onze gemeente. Lijsttrekker Peter Vissers is blij met deze club betrokken mensen om op te kunnen bouwen. Niet alleen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 maar met name in de periode van 4 jaar die hierop volgt. Breda’97 staat voor betrokken bij de wijken, dorpen en de stad Breda, grote lokale kennis, sociaal bewogen, midden in de maatschappij en met het hart op de juiste plaats waarbij de menselijke maat goed in de gaten wordt gehouden.

De eerste 10 kandidaten van Breda'97 voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 zijn:

1 Peter Vissers Teteringen
2 Jos Van Etten Ulvenhout
3 Marcel Van der Mast Breda (Hoge Vught)
4 Marieke Van IJperen Bavel
5 Viola De Bruijn Breda (Brabantpark)
6 Patrick Schrauwen Breda(Belcrum)
7 Ad Figiel Breda (Haagse Beemden)
8 Thom Quaijtaal Bavel
9 Dick Vuijk Ulvenhout
10 Piet Franken Prinsenbeek

 

 

footer peterfooter Josfooter marcelfooter Mariekefooter Violafooter Patrickfooter adfooter Thomfooter Dick

Copyright Breda'97 2017