LOKAAL STERK

Viola de Bruijn - Commissielid

Ik ben geboren in Bergen op Zoom en opgegroeid in Chaam. Sinds 10 jaar woon ik in Breda waarvan 4 jaar in Westerpark en sinds 6 jaar in Brabantpark.

Ik voel me als sinds mijn kinderjaren erg verbonden met gemeente Breda. Op de middelbare school, het Onze Lieve Vrouwelyceum , heb ik een prachtige tijd gehad. Ik heb op de NHTV Management Toerisme gestudeerd, met een focus op Marketing & Sales. In 2005 heb ik hier mijn bachelor behaald. Als afstudeerrichting heb ik gekozen voor toerisme op beleidsniveau. Samen met een aantal studenten hebben wij een onderzoek verricht naar evenementen binnen de gemeentes van het toenmalige SES West-Brabant, het huidige Regio West-Brabant. Toen lag het plan voor de Bavelse Berg in gemeente Breda er al, dus dit ben ik altijd op de voet blijven volgen.

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam als Senior Account Manager decentrale overheid bij CM Telecom in Breda. CM is specialist in mobiele interactie en transactie zoals messaging (SMS, Push, Chat), Mobile Payments, Voice en Mobile App Development. Sales en politiek hebben meer raakvlakken dan je denkt wat ook merkbaar is bij debattrainingen. Immers wil je zowel in Sales als in een debat je standpunt onderbouwen waardoor een ander in je standpunt en in jou gelooft.

Ik heb naast mijn werk en politiek een sterke passie voor onderwijs. Ik ben 5 jaar extern gecommitteerde geweest bij de NHTV en momenteel geef ik regelmatig gastcolleges op de NHTV. Sinds november 2014 ben ik gastspreker op Avans Hogeschool voor de studierichting Commerciële Economie en Small Business en Retail Management. Ik neem studenten mee in mijn werkervaring en wil hun vooral laten voelen hoe mooi het salesvak is door praktijksituaties te bespreken en door kennis over commerciële vaardigheden en communicatie over te brengen.

 

Stuur Viola een bericht

Telefoon 06 55776373

Copyright Breda'97 2017