Lokaal sterk

  
  

Peter Vissers - Raadslid

Ik ben geboren en getogen in Breda. Met een kleine onderbreking voor mijn militaire dienstplicht en studie verkeerskunde.
Ik heb altijd met veel plezier bijna 20 jaar gewoond in de Belcrum, waar ik het wonen altijd heb ervaren als een dorpje in de stad.
In de Belcrum ben ik actief geweest als bestuurslid van het huidige Belcrumhuis (wijk/buurt accommodatie) en in diverse activiteiten rondom de viering van 400 jaar Belcrum. Sinds eind 2015 woon ik in Teteringen samen met mijn vrouw Miriam en mijn twee kinderen Lin en Boaz.

Al meer dan 10 jaar ben ik werkzaam voor de gemeente Dordrecht als parkeermanager. Na een reorganisatie in 2016 richt ik mij nu minder op de operationele kant van het parkeren en meer op het kaderstellende parkeerbeleid als Stategisch beleidsadviseur parkeren voor de gemeente Dordrecht.

Daarnaast vervul ik onderstaande functies - taken:

- Keurmeester van parkeergarages voor de ESPA vanuit de VEXPAN

Lees meer...

Jos van Etten - Burgerraadslid

Ik ben sinds februari 2013 commissielid voor de fractie van Beda'97. Vanaf de oprichting van Breda'97 ben ik actief betrokken bij de partij. Sinds 2002 ben ik penningmeester.

Ik woon in Ulvenhout, ben getrouwd, heb drie kinderen en een kleindochter.

Naast mijn werk als commissielid ben ik ook actief in het verenigingsleven in Ulvenhout. Mijn bestuursfuncties zijn:

Penningmeest Lutoban

Penningmmeester Sociaal Cultureel Centrum de Pekhoeve

Aanspreekpunt/mede-organisator sauwelen Bosuilendorp.

Lees meer...

Marcel van der Mast - Burgerraadslid

Marcel is geboren in Bavel en nu woonachtig in Breda (Hoge Vught). 

Marcel is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Hij  heeft samen met zijn vrouw 5 jaar geleden Club Kruimel gestart waar kleding en speelgoed wordt weggegeven aan kinderen met een beperking. Marcel heeft 20 jaar in de verstandelijk gehandicapten zorg gewerkt. en is  nu werkzaam bij woningbouwvereniging Allee Wonen in Roosendaal.

 

Stuur Marcel een bericht

Marieke van Yperen -Burgerraadslid

Marieke  woont al vele jaren in Bavel (links op de foto). Marieke is opgegroeid in een politiek nest en ademt, als dochter van oud wethouder Pieter van Yperen, al heel haar leven het klimaat van de lokale politiek.

Na jaren van toekijken aan de zijlijn is ze nu  burgerraadslid voor Breda’97. Marieke hoopt dat deze nieuwe uitdaging nieuwe kansen biedt om Breda’97 te steunen in de Raad van Breda.

 

Stuur Marieke een bericht

 

 

Marieke van Yperen

 

Bavel

Burgerraadslid

sprangersfoto Peter Vissers-110

 

Peter Vissers

 

Teteringen

Fractievoorzitter

 

Jos van Etten

 

Ulvenhout

Burgerraadslid


 

Marcel van der Mast

 

Hoge Vught

Burgerraadslid

 

 

Ad Figiel

 

Haagse Beemden

Fractiemedewerker