LOKAAL STERK

Peter Vissers is het nieuwe raadslid en de nieuwe fractievoorzitter van Breda'97

In de raad van 18 mei zal Viola de Bruijn het stokje voor Breda '97overdragen aan Peter Vissers. Peter zal de taken van Viola als fractievoorzitter en raadslid voor Breda'97 dan overnemen. Viola blijft wel commissielid voor Breda’97.

Een korte introductie van Peter: Peter is in 1967 geboren in Breda. In 1992 is Peter afgestudeerd als verkeerskundige aan de Verkeersacademie in Tilburg (nu NHTV te Breda). Momenteel is hij werkzaam bij de gemeente Dordrecht als strategisch beleidsadviseur parkeren. Verder is hij getrouwd en heeft twee kinderen. Na bijna 20 jaar in de Belcrum gewoond te hebben is hij eind 2015 verhuisd naar het nieuwbouwplan de Bouverijen in Teteringen. In Teteringen heeft hij zelf kunnen ervaren dat Breda'97 nog steeds een begrip is, ook 20 jaar na oprichting!

Dit jaar word hij 50 jaar. Een mijlpaal. Zo ook het feit om de stem van Breda'97 in de raad van Breda als raadslid te mogen gaan verkondigen en voor Breda'97 het fractievoorzitterschap in te mogen gaan vervullen. De afgelopen 3 jaar heeft Peter zich ingezet als commissielid voor Breda'97 en heeft ervaren dat het bestaansrecht van Breda'97 er nog steeds is. Het belang van de wijken en dorpen wordt nog te vaak ondergeschikt gemaakt aan de stad.
Breda’97 kent een fractie waarin de neuzen dezelfde kant op staan met een drijfveer om zich in te zetten voor, de dorpen en wijken en het behoud van de menselijke maat.

Verder heeft Breda'97 twee commissieleden: Jos van Etten en Viola de Bruijn. Dick Vuijk is fractiemedewerker en kan daardoor nog zijn steentje bijdragen aan de voorbereidingen van de commissies en raadsvergaderingen en is van grote waarde als het historisch besef van Breda'97 met zijn kennis van vele dossiers uit eerdere periodes. Pieter van Yperen is onveranderd de voorzitter van Breda'97.

 

 

Viola de Bruijn

Brabantpark

Commissielid

sprangersfoto Peter Vissers-110

 

Peter Vissers

Teteringen

Fractievoorzitter

 

Jos van Etten

Ulvenhout

Commissielid

 

 

Dick Vuijk

Ulvenhout

Fractiemedewerker

 

Copyright Breda'97 2017