LOKAAL STERK

Bernie van den Berg volgt Dick Vuijk op als raadslid

Na ruim 8 jaar commissiewerk en 8 1/2 jaar Gemeenteraad heeft Dick Vuijk besloten dat zijn persoonlijke missie erop zit, hij stopt als gemeenteraadslid.

Zoals Dick schreef aan de burgemeester gaat de missie van Breda'97 door zoals onlangs is besloten tijdens de ledenraadpleging. Hij schrijft dat hij met veel voldoening jarenlang het gemeenteraadswerk heeft uitgeoefend en dat hij er met groot plezier op terug kijkt.

Per 20 oktober draagt hij het stokje over aan Bernie van den Berg. Bernie was de lijsttrekker tijdens de laatste vekiezing en heeft helaas maar een jaar mogen functioneren als wethouder. Een periode waarin hij de meeste bekendheid kreeg met de perikelen rond het NAC stadion. In het begin kreeg hij hierover veel kritiek. Achteraf heeft de onderzoekscommissie vast gesteld dat hij adequaat en snel heeft gehandeld.

Bernie heeft weer veel zin om de belangen van de burgers van Breda te behartigen. Hierbij staat de burger centraal.

Bernie heeft ambities om ook na de volgende verkiezingen door te gaan met Breda '97. 

Wij bedanken Dick voor zijn tomeloze inzet in de afgelopen jaren. Hij is nog niet verloren voor Breda '97. Hij volgt Angèle Schoenmakers op als fractiemedewerker, zodat de fractie steeds gebruik kan maken van zijn uitgebreide, historische, kennis.

 

 

Viola de Bruijn

Brabantpark

Commissielid

sprangersfoto Peter Vissers-110

 

Peter Vissers

Teteringen

Fractievoorzitter

 

Jos van Etten

Ulvenhout

Commissielid

 

 

Dick Vuijk

Ulvenhout

Fractiemedewerker

 

Copyright Breda'97 2017